Tricorp Workwear


 

Tricorp Workwear

Modern en vanzelfsprekend duurzaam. Voor jou en je team!

 

Ontdek Tricorp Workwear

Tricorp Workwear is hét Europese merk voor werkkleding! Het merk onderscheidt zich met moderne werkkleding voor alle professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden.

Bij Tricorp staat veiligheid, topkwaliteit en functionaliteit voorop, maar ze rocken ook op het gebied van comfort, style en duurzaamheid. Van XS t/m 8XL, they got you covered, want ze willen elke professional kunnen laten stralen. Naast de ready-to-wear workwear is Tricorp ook specialist in custom-made werkkleding. Het assortiment is opgedeeld in 6 labels: Workwear, Safety, Casual, Premium, Corporate en Specials.

Vanzelfsprekend duurzaam

In een wereld waarin de impact van onze keuzes steeds belangrijker wordt, is het tijd om na te denken over de kleding die we dragen, vooral op de werkplek. Bij Tricorp Workwear is duurzaamheid daarom vanzelfsprekend. En dat zou het voor iedereen moeten zijn.

Denk je erover om over te stappen op duurzame werkkleding? Vraag dan het gratis whitepaper aan: Duurzame werkkleding: Dit moet je weten!

Workwear

Tricorp Workwear biedt een breed assortiment betrouwbare, sterke en comfortabele werkkleding aan. Professionals in de bouw, industrie en logistiek stellen zware eisen aan hun werkkleding, waar de kleding van Tricorp aan voldoet en de verwachtingen overtreft.
De kleding heeft perfect pasvormen en met de Bicolor-lijnen past de kleding perfect bij jullie huisstijl. Gemaakt om het beste uit iedere werkdag te halen: Tricorp Workwear.

Safety

Veiligheid op het werk is essentieel. Daarom is safety first een motto dat overal geldt. Veiligheidsrisico’s kunnen beperkt worden door de juiste werkkleding te dragen. En juist daarvoor heeft Tricorp een speciaal label ontwikkeld, namelijk: Tricorp Safety.

Casual

Een uitgebreide collectie basic werkkleding met een casual look. De collectie bestaat uit T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten en accessoires. Kortom, de basis voor jouw dagelijkse werkoutfit. Ontstaan vanuit de behoefte om professionals te kunnen voorzien van betere werkkleding: Tricorp Casual.

Premium

Een exclusieve collectie met onderscheidende kleding gemaakt van vernieuwende materialen. De fijne finish draagt comfortabel en is erg representatief. Dit maakt deze kleding geschikt voor professionals in een commerciële omgeving. Met een knipoog naar fashion gepresenteerd: Tricorp Premium.

Corporate

Moderne kostuums voor dames en heren, bestaande uit colberts, pantalons, overhemden, gilets, jurken en rokken. Zo beschikt iedere professional over de beste werkkleding om de zakelijke look compleet te maken met: Tricorp Corporate.

Specials

Tricorp ontwikkeld ook werkkleding op maat, zodat de kleding perfect past bij de unieke behoeften en stijl van jullie bedrijf. Of je nu op zoek bent naar uniformiteit voor je team, een unieke uitstraling voor een evenement, of gewoonweg op maat gemaakte kleding wil voor jouw organisatie. Alles is mogelijk met: Tricorp Specials.

Official Team Kit Supplier MoneyGram Haas Formula 1 Team

“Thanks to Tricorp’s sustainable workwear, we are committed to reducing our team’s ecological footprint with the aim to have the most sustainable teamwear in the competition. As a team, we are happy with the performance of the sustainable and durable workwear.” – Ayao Komatsu – Team Principal MoneyGram Haas F1 Team

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kunnen we je helpen?